Hvordan bruger jeg min Android-telefon som skærm?
Hvordan bruger jeg min Android-telefon som skærm?

Video: Hvordan bruger jeg min Android-telefon som skærm?

Video: Hvordan bruger jeg min Android-telefon som skærm?
Video: How to Use Your Samsung Phone as a Computer Monitor 2024, April
Anonim

Først skal du sørge for din Android-enhed er forbundet til det samme Wi-Fi-netværk som din pc, og åbn derefter det Spacedesk app på din telefon eller tablet. Det app skal automatisk registrere din computer, så i de fleste tilfælde skal du blot trykke på "Forbind" for at få tingene i gang.

Kan du derfor bruge en telefon som skærm?

Mens du er tilsluttet, kan din Android enhedens skærm vilje være i stand til at vise næsten hvad som helst dit skrivebord ville normalt. Hvis du kan finde en god brug for det, du kan selv forbinde din Android telefon til brug som en udvidet overvåge (som gjort ovenfor).

Man kan også spørge, hvordan bruger jeg min telefon som HDMI-skærm? LukiLink er meget enkel at brug : bare tilslut den til et DSLR-kamera via en HDMI kabel på den ene side, og en smartphone /tablet via et USB-kabel på den anden. Live video fra kameraet udsendes derefter til smartphone via LukiLink mobil app ( Android og iOS).

Derudover, hvordan kan jeg se min telefonskærm på min computer?

På din Android , tryk på den blå M-knap nederst på din skærmen og vælg din computerens navn fra de registrerede enheder. Tryk til sidst på Computer skærm Mirroring” for at starte spejlingsprocessen.

Kan jeg forbinde min babyalarm til min telefon?

Det Withings Smart Babyalarm er lavet af det samme firma der laver det Wi-Fi-vægt, der tweeter din vægt. Det lader dig se din baby fra en app på din mobile enhed løb Android eller iOS. Monitoren forbinder til det internettet på dit Wi-Fi-hjemmenetværk. Så bruger du din mobile enhed som modtager.

Anbefalede: