Hvor er læsetilstandsknappen placeret på Word 2016-skærmen?
Hvor er læsetilstandsknappen placeret på Word 2016-skærmen?

Video: Hvor er læsetilstandsknappen placeret på Word 2016-skærmen?

Video: Hvor er læsetilstandsknappen placeret på Word 2016-skærmen?
Video: How to open read mode in Microsoft word? 2024, April
Anonim

Åbn et dokument i Ord og find og klik på ' Læsetilstand '-ikonet nederst for at aktivere læsetilstand . Ikonet er til stede lige under dit dokument. Se skærmbilledet nedenfor! Når du har klikket på det, vil dit dokument blive vist i kolonnelayout.

Hvor er læsetilstandsknappen placeret på Word-skærmen?

For at få adgang til læsetilstand i MS Ord , klik på menuen Vis, mens dit dokument er åbent, og vælg Læsetilstand mulighed. For at skifte tilbage til det normale mode , tryk på Esc nøgle på dit tastatur. Du vender tilbage til den normale redigering skærmen med alle værktøjslinjerne på.

Derudover, hvordan kommer jeg ud af læsevisning i Word? Mens dokumentet er åbent i fuld skærm Læsevisning , klik Udsigt Muligheder. Klik på Åbn vedhæftede filer i fuld skærm for at vende af funktionen, og klik derefter på Luk for at vende tilbage til udskriftslayout udsigt.

Også spurgt, hvordan skifter du fra læsetilstand i Word?

Til lave om standardvisningen mode i Ord 2013, gå til Filer → Indstillinger og ind Ord Indstillingsdialog, fjern markeringen i "Åbn e-mail-vedhæftede filer og andre uredigerbare filer i læsning visning" under Generelt afsnit og Opstartsmuligheder. Klik på OK for at gemme lave om . Og det er det.

Hvordan kommer jeg ud af læsetilstand?

Til komme ud af læsetilstand , klik eller tryk på Vis > Rediger dokument.

Anbefalede: