Har Note 4 et aftageligt batteri?
Har Note 4 et aftageligt batteri?

Video: Har Note 4 et aftageligt batteri?

Video: Har Note 4 et aftageligt batteri?
Video: НЕФТЬ и ЭКОЛОГИЯ. Спасут ли нас электромобили? 2024, Marts
Anonim

Samsung Galaxy Note 4 pakker i en betydelig 3220mAh batteri som i modsætning til mange af sine rivaler, herunder Nexus 6, iPhone 6 Plus og endda den nye Galaxy S6, er aftagelig.

Simpelthen, kan batteriet udskiftes i en note 4?

Samsung Galaxy Bemærk ® 4 - Fjern Batteri Find indhakket på den øverste venstre kant af dækslet fra bagsiden af enheden, og træk derefter forsigtigt i batteri afdækning. Find indhakket i nederste højre hjørne af batteri løft derefter batteri ud.

Derudover, hvad er det bedste erstatningsbatteri til Samsung Galaxy Note 4? DAXTROMN Udskiftningsbatteri til Samsung GalaxyNote 4 er et fuldt certificeret FCC, CE og RoHS batteri , hvilket gør en effektiv udskiftning til den originale. Det er en Li-ion med en kapacitet på 3220 mAh Batteri med 3,85V spænding lavet med Grade A celler, der kan holde i over 500 opladningscyklusser.

Hvis du tager dette i betragtning, har Note 5 et aftageligt batteri?

Samsung Galaxy Note 5 har en ikke- aftagelig type batteri.

Hvad er batterilevetiden for Note 4?

Det batteri af galaksen Note 4 er 3220mAh som er standard og giver en god batteri liv til brugerne. Men telefonen kommer med tonsvis af funktioner, kraftfuld processor og QHD-skærm, som bruger meget batteri effekt, afhængigt af hvordan telefonen bruges. Så mange mennesker står over for Galaxy Bemærk 4 batterilevetid problemer.

Anbefalede: