Har hver klasse en standardkonstruktør C++?
Har hver klasse en standardkonstruktør C++?

Video: Har hver klasse en standardkonstruktør C++?

Video: Har hver klasse en standardkonstruktør C++?
Video: Flutter : Stateless Widget Vs Stateful Widget | Easy to learn | amplifyabhi 2024, April
Anonim

Standard konstruktører ( C++ kun)

EN standard konstruktør er -en konstruktør det heller har ingen parametre, eller hvis det har parametre, alle parametrene har standard værdier. Hvis ingen brugerdefineret konstruktør eksisterer for en klasse A og en er nødvendig, erklærer compileren implicit en Standard parameterløs konstruktør A::A().

På samme måde har du brug for en standardkonstruktør C++?

Compileren vil implicit erklære standard konstruktør hvis det ikke leveres af programmøren, vil det definere det, når det er i brug for . Compiler defineret standard konstruktør er påkrævet til gør vis initialisering af klassens interne dele. Compileren skal indsætte kode for at kalde standard konstruktører af basisklasse/indlejret objekt.

Ved også, kan en klasse ikke have nogen konstruktør C++? Hvis din klasse har ingen konstruktører , C++ vil generere automatisk en offentlig standard konstruktør for dig. Dette kaldes nogle gange implicit konstruktør (eller implicit genereret konstruktør ).

Man kan også spørge, har hver klasse en standardkonstruktør?

Ja alle klasser som vi skaber i java kommer op med standard konstruktør uden parametre. Men så snart vi opretter en parametriseret konstruktør at standard konstruktør get fjernet.

Hvordan kalder man en standardkonstruktør i C++?

Konstruktør har samme navn som selve klassen. Konstruktører har ikke returtype. EN konstruktør kaldes automatisk, når et objekt oprettes. Hvis vi ikke angiver en konstruktør , C++ compiler genererer en standard konstruktør for os (forventer ingen parametre og har en tom krop).