Hvilken funktionalitet giver mGRE til Dmvpn-teknologien?
Hvilken funktionalitet giver mGRE til Dmvpn-teknologien?

Video: Hvilken funktionalitet giver mGRE til Dmvpn-teknologien?

Video: Hvilken funktionalitet giver mGRE til Dmvpn-teknologien?
Video: Полный курс по Next js - Изучи Nextjs за 2 часа! | React SSR +таймкоды 2024, Marts
Anonim

15. Hvad funktionalitet giver mGRE til DMVPN-teknologien ? Det opretter en distribueret kortlægningsdatabase over offentlige IP-adresser for alle VPN-tunnel-eger. Det giver sikker transport af privat information over offentlige netværk, såsom internettet.

Spørgsmålet er også, hvad er funktionen af Dslam i et bredbånds DSL-netværk?

På en DSL netværk det DSLAM bruges til at multiplekse forbindelser fra DSL abonnenter til en enkelt højkapacitetsforbindelse. Det DSLAM er placeret på udbyderens hovedkontor.

Udover ovenstående, hvilke to funktioner beskriver brugen af en adgangskontrolliste? (Vælge to .) ACL'er hjælper routeren med at bestemme den bedste vej til en destination. Standard ACL'er kan begrænse adgang til specifik applikationer og havne. ACL'er kan tillade eller afvise trafik baseret på den MAC-adresse, der stammer fra routeren.

Hvordan kan brugen af VPN'er på arbejdspladsen i denne forbindelse bidrage til lavere driftsomkostninger?

Højhastighedsbredbåndsteknologi kan erstattes med faste kredsløb. VPN'er forhindrer forbindelse til SOHO-brugere. VPN'er kræver et abonnement fra en specifik internetudbyder, der er specialiseret i sikre forbindelser.

Hvad bruges af BGP til at bestemme den bedste vej til en destination?

Hvis der ikke er specifikke indstillinger, der kan påvirke resultatet, BGP bedste vej Valgalgoritme bestemmer den bedste rute ved at vælge den korteste sti til bestemmelsessted . Et autonomt system er et enkelt netværk eller et sæt netværk og routere, som er under kontrol af én administrativ enhed.

Anbefalede: