Indholdsfortegnelse:

Hvad er Java-stifil?
Hvad er Java-stifil?

Video: Hvad er Java-stifil?

Video: Hvad er Java-stifil?
Video: Spooky St. Louis Episode Three: Stifel Theatre 2024, April
Anonim

EN Java sti instans repræsenterer en sti i fil system. EN sti kan pege på enten en fil eller en mappe. EN sti kan være absolut eller relativ. En absolut sti indeholder det fulde sti fra roden af fil system ned til fil eller mappe, den peger på.

Desuden, hvad er stien til en fil?

EN sti , den generelle form for navnet på en fil eller bibliotek, angiver en unik placering i en fil system. EN sti peger på en fil systemplacering ved at følge mappetræets hierarkiet udtrykt i en streng af tegn, hvori sti komponenter, adskilt af et afgrænsende tegn, repræsenterer hver mappe.

På samme måde, hvordan kontrollerer du, om en sti er en fil eller en mappe Java? Fil isDirectory() metode i Java med eksempler Funktionen isDirectory() er en del af Fil klasse i Java . Denne funktion bestemmer om det er en fil eller mappe angivet med det abstrakte filnavn er Vejviser eller ikke. Funktionen returnerer sand hvis det abstrakte filsti er Vejviser ellers returnerer falsk.

Man kan også spørge, hvordan indstiller jeg stien til en fil i Java?

Gør følgende:

  1. I Windows Stifinder skal du gå til mappen med navnet " W03 ". I den skal du oprette en mappe med navnet "data".
  2. I Java-programmet vist ovenfor skal du ændre stinavn til “.. \.. \data\” og filnavnet til “fName_3. txt”.
  3. Kør programmet.
  4. Hvad er den absolutte sti til den oprettede fil?

Hvordan finder jeg en filsti?

Du kan løfte musen, når den filens ikonet er et sted i vinduet Kør. Find det fulde sti i boksen "Åbn". Dette viser filens fuld placering. For at kopiere sti , dobbeltklik på det for at fremhæve det med musen, og tryk derefter på Ctrl + C.

Anbefalede: