Kan NSA bryde AES?
Kan NSA bryde AES?

Video: Kan NSA bryde AES?

Video: Kan NSA bryde AES?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Marts
Anonim

Ifølge Snowden-dokumenterne NSA forsker i, om et kryptografisk angreb baseret på taustatistik kan hjælpe til bryde AES . På nuværende tidspunkt er der intet kendt praktisk angreb, der ville tillade nogen uden kendskab til nøglen at læse data krypteret med AES når den er korrekt implementeret.

Også spurgt, er AES brudbar?

Det er et helt praktisk angreb mod ti-runde AES -256: Abstrakt. AES er den bedst kendte og mest brugte blokchiffer. Imidlertid, AES -192 og AES -256 blev for nylig vist at være skør byangreb, der kræver 2176 og 2119 tid, hhv.

Kan NSA desuden knække VPN? Malwareværktøjet er det vant til knække VPN'er eller VOIP-trafik. Hvor VPN udbydere tilbyder ældre protokoller, det er kendt NSA har knækket krypteringen. OpenVPN betragtes dog stadig som sikkert. Enheder, der ikke er i stand til at køre OpenVPN, bør køres ved hjælp af L2TP/IPSec-protokoller, men disse anses ikke for at være virkelig sikre.

Kan AES 128 simpelthen knækkes?

AES , som typisk bruger nøgler, der er enten 128 eller 256 bit lang, er aldrig blevet brudt, mens DES kan nu være brudt i løbet af få timer, siger Moorcones. AES er godkendt til følsomme amerikanske regeringsoplysninger, der ikke er klassificeret, tilføjer han.

Hvad er forskellen mellem Rijndael og AES?

AES har en fast blokstørrelse på 128 bit og en nøglestørrelse på 128, 192 eller 256 bit, hvorimod Rijndael kan specificeres med blok- og nøglestørrelser i et hvilket som helst multiplum af 32 bit, med en minimum 128 bit og maksimum 256 bit. AES er efterfølgeren til Data Encryption Standard (DES).

Anbefalede: