Hvad er en overbelastet konstruktør i C++?
Hvad er en overbelastet konstruktør i C++?

Video: Hvad er en overbelastet konstruktør i C++?

Video: Hvad er en overbelastet konstruktør i C++?
Video: C++ overloaded constructors (#23) 🤯 2024, April
Anonim

Overbelastning af konstruktør i C++ programmering er det samme som funktion overbelastning . Når vi skaber mere end én konstruktører i en klasse med forskelligt antal parametre eller forskellige typer parametre eller forskellig rækkefølge af parametre, kaldes det som konstruktør overbelastning.

Desuden kan vi overbelaste en konstruktør i C++?

I C++, Vi kan har mere end én konstruktør i en klasse med samme navn, så længe hver har en forskellig liste over argumenter. Dette koncept er kendt som Overbelastning af konstruktør og ligner meget funktion overbelastning . EN konstruktør kaldes afhængigt af antallet og typen af beståede argumenter.

Og hvad er konstruktører i C++? EN konstruktør er en medlemsfunktion af en klasse, som initialiserer objekter i en klasse. I C++, Konstruktør kaldes automatisk, når objekt (instans af klasse) oprettes. Det er en særlig medlemsfunktion i klassen.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er en overbelastet konstruktør?

Overbelastning af konstruktør er et koncept om at have mere end én konstruktør med forskellige parametre liste, på en sådan måde, at hver konstruktør udfører en anden opgave. For f.eks. Vector klasse har 4 typer konstruktører.

Hvad er forskellen mellem standardkonstruktøren og den overbelastede konstruktør i C++?

5 svar. Hvis du ikke definerer en konstruktør for en klasse, en Standard parameterløs konstruktør oprettes automatisk af compileren. EN Standard konstruktør er defineret til at have ingen argumenter overhovedet i modsætning til en konstruktør generelt, som kan have så mange argumenter, som du ønsker.