Hvad er MacBook Option-tasten?
Hvad er MacBook Option-tasten?

Video: Hvad er MacBook Option-tasten?

Video: Hvad er MacBook Option-tasten?
Video: 50 Mac Features Hidden Behind the Option Key 2024, April
Anonim

Hvorimod Alt nøgler mest populære funktion er at styre menuerne i Windows programmer, den Valgtast på Mac er en "diverse" nøgle der udløser hemmelige funktioner og specialtegn. nøgle . Som du sikkert kunne have gættet, er der ingen Windows -logo nøgle på Macintosh.

Spørgsmålet er også, hvordan bruger du indstillingsknappen på en Mac?

PC-tastaturet, der svarer til Alt på en Mac kaldes Valgtast , og du vil finde Indstillingstast på din Mac hvis du går to nøgler til venstre for mellemrumstasten. Imidlertid indstillingstast på en Mac tastatur bruges på en anden måde end alt nøgle på en Windows-pc.

Desuden, hvilken nøgle er pil op på Mac? (⇧) Singlen pil op er skiftet nøgle . (⇪) Den pil op med stregen under er caps lock nøgle . (?) De fleste mennesker går ikke glip af kommandoen nøgle da symbolet er på tastaturet.

For det andet, hvad er kommandotasten på et pc-tastatur?

CTRL er en forkortelse for kontrol, og det er hovedet nøgle på din Windows PC som du bruger til tastatur genveje. Hvis du har en Mac, har du også aControl nøgle , men din primære tastaturgenvejstast er Kommando . Ligesom Alt/Option og Shift er disse modifikatorer nøgler . Når du trykker på dem, sker der ikke noget åbenlyst.

Hvad er f9-tasten på en Mac?

Som standard i Mac OS X F- Nøgler giver funktionalitet i hele operativsystemet. For eksempel F3 og F4 handlevolumen. F9 , F10 og F11 bruges til Exposés vinduestricks.

Anbefalede: