Hvordan gemmer en cd'er data?
Hvordan gemmer en cd'er data?

Video: Hvordan gemmer en cd'er data?

Video: Hvordan gemmer en cd'er data?
Video: Entity Relationship Diagram (ERD) Tutorial - Part 1 2024, April
Anonim

cd'er butik information digitalt, dvs. med hjælp fra millioner af 1'ere og 0'ere. Data på en CD er kodet ved hjælp af en laserstråle, der ætser bittesmå fordybninger (eller bump, om du vil) på dens overflade. Et bump, ind CD terminologi, er kendt som en pit, og repræsenterer tallet0.

Ligeledes, i hvilken form gemmer en cd'er data?

EN Compact Disc ( CD ) er en optisk disk plejede butik digital data . CD -ROM'er og CD -R'er forbliver meget brugte teknologier i computerindustrien. CD -ROM-drev anvender en nær-infrarød 780 nm laserdiode.

For det andet, hvordan lagres data på CD? Data er gemt på disken som 1'ere og 0'ere CD læser skinner en laser på overfladen af disken, og denne laser reflekteres enten tilbage til en optisk sensor eller væk fra den. Når en bestemt laser kommer i kontakt med materialet, ændrer materialet tilstand fra reflekterende, for gennemsigtig/absorberende.

Ved også, hvordan data læses fra en cd?

Det CD drev skinner en laser på overfladen af CD og kan detektere de reflekterende områder og bumpene ved mængden af laserlys, de reflekterer. Drevet konverterer deres refleksioner til 1'ere og 0'er til Læs digital data fra disk . EN CD -R disk skal tillade drevet at skrive data på disk.

Hvad er formålet med en cd?

EN Compact Disc er et bærbart lagermedie, der kan bruges til at optage, gemme og afspille lyd, video og andre data i digital form.

Anbefalede: