Indholdsfortegnelse:

Hvad er browsertest?
Hvad er browsertest?

Video: Hvad er browsertest?

Video: Hvad er browsertest?
Video: Cross Browser Testing - Ultimate Guide (Start to Finish) [With Checklist] 2024, April
Anonim

Browser test er en metode til kvalitetssikring af webapplikationer på tværs af flere browsere . Den er implementeret for at sikre en hjemmesides funktionalitet og design og inkluderer afprøvning en række enheder og operativsystemer, der bruges på markedet og kundebasen.

På denne måde, hvad er test på tværs af browsere?

Test på tværs af browsere er en proces til prøve webapplikationer på tværs af flere browsere . Test på tværs af browsere involverer kontrol af kompatibiliteten af din applikation på tværs af flere web browsere og sikrer, at din webapplikation fungerer korrekt på tværs af forskellige web browsere.

Ligeledes, hvad er cross browser test i selen? Test på tværs af browsere er en teknik til prøve webapplikation med forskellige web browsere . Selen kan understøtte forskellige typer browsere til automatisering. Selen kan integreres med TestNG toperform Multi Browser test.

Bare så, hvorfor laver vi test på tværs af browsere?

Med sådan en bred vifte af browsere , enheder og operativsystemer, der er tilgængelige i dag, test på tværs af browsere er en afgørende del af udvikling af software. Formålet med kryds - browser test er at give en ensartet adfærd og oplevelse på tværs af alle browsere , enheder og platforme.

Hvordan udfører du en hjemmesidetest?

Her er et par af de grundlæggende testteknikker til webapplikationer:

  1. Funktionalitetstest.
  2. Usability test.
  3. Web UI test.
  4. Kompatibilitetstest.
  5. Ydelsestest.
  6. Sikkerhedstest.

Anbefalede: