Indholdsfortegnelse:

Hvad er SQL Server backup?
Hvad er SQL Server backup?

Video: Hvad er SQL Server backup?

Video: Hvad er SQL Server backup?
Video: Incremental vs Differential Backup, & Full - Explained 2024, April
Anonim

backup [navneord]

En kopi af SQL Server data, der kan bruges til at gendanne og gendanne data efter en fejl. EN backup af SQL Server data oprettes på niveau med en database eller en eller flere af dens filer eller filgrupper. Sikkerhedskopier på tabelniveau kan ikke oprettes.

Tilsvarende, hvad er SQL Server-database backup?

Processen med at skabe en backup [substantiv] ved at kopiere dataposter fra en SQL Server database , eller logposter fra dens transaktionslog. backup [substantiv] En kopi af data, der kan bruges til at gendanne og gendanne data efter en fejl. Sikkerhedskopier af en database kan også bruges til at gendanne en kopi database til et nyt sted.

Udover ovenstående, hvad er log backup i SQL Server? SQL Transaktion Log sikkerhedskopier . En transaktion log backup operationen sikkerhedskopierer transaktionen logs der indeholder optegnelser over alle forpligtede og ikke-forpligtede transaktioner. Efter en databasefejl kan du køre transaktionen log backup at gendanne data til det punkt, hvor de fejler.

Bare så, hvad er typerne af backup i SQL Server?

Disse er de forskellige typer backup SQL Server tillader:

  • Fuld backup.
  • Differentiel backup.
  • Sikkerhedskopiering af transaktionslog.
  • Tail-log backup.
  • Sikkerhedskopiering af fil og filgruppe.
  • Delvis backup.
  • Kun kopi-backup.

Hvor mange typer backup findes der?

Hver backup programmet har sin egen tilgang til at udføre backup , men der er fire almindelige backup typer implementeret og generelt brugt i de fleste af disse programmer: fuld backup , differential backup , trinvis backup og spejl backup.

Anbefalede: