Hvad er forskellen mellem klasse og stil?
Hvad er forskellen mellem klasse og stil?

Video: Hvad er forskellen mellem klasse og stil?

Video: Hvad er forskellen mellem klasse og stil?
Video: POV dine briller fortæller hvem folks soulmate er 2024, April
Anonim

Så forskel mellem begge dele kan du genbruge klasser mens du ikke kan genbruge inline stilarter.

Udover dette, hvad er forskellen mellem en klasse og et ID?

I den CSS, en klasse selector er et navn efter et punktum (“.”) og en ID selector er et navn efter et hash-tegn ("#"). Det forskel mellem en ID og en klasse er det en ID kan bruges til at identificere et element, hvorimod en klasse kan bruges til at identificere mere end én.

Ydermere, skal jeg bruge ID eller klasse? Det klasse selector bruger HTML klasse attribut, og er defineret med et "." id bruges, når vi kun skal anvende CSS-egenskab til én attribut. klasse bruges når vi skal brug CSS-ejendom mange steder på samme side eller forskellige. EN klasse er ikke unik og anvendes på flere elementer.

Bare så, hvad er en klasse i CSS?

Grundlæggende CSS : Brug en CSS klasse at style et element. Klasser er genbrugelige stilarter, der kan tilføjes til HTML-elementer. I dine HTML-elementer' klasse attribut, den klasse navnet omfatter ikke perioden. Skift h2-vælgeren til inde i dit stilelement. rød-tekst og opdatere farvens værdi fra blå til rød.

Hvad er forskellen mellem ng klasse og Ng stil?

3 svar. ng - stil bruges til at interpolere javascript-objekt ind i stil attribut, ikke css klasse . Og ng - klasse direktiv oversætter dit objekt til klasse attribut. Følgende vil blive oversat til klasse ="deleted" når isDeleted-variablen er sand.

Anbefalede: