Hvordan nulstiller jeg min Proscan-tablet-adgangskode?
Hvordan nulstiller jeg min Proscan-tablet-adgangskode?

Video: Hvordan nulstiller jeg min Proscan-tablet-adgangskode?

Video: Hvordan nulstiller jeg min Proscan-tablet-adgangskode?
Video: How To Hard Reset Proscan Tablet: Model PLT7100G 2024, April
Anonim

Mens du trykker nulstillingen knap tryk og hold det Tænd/sluk-knap også indtil Proscaneren logo kommer op og det Android-robot vises tændt det skærmen. (Bemærk, at dette ikke er RESET hul på det bagsiden af det enhed.) 3. Slip det Strøm og thereset knap.

Tilsvarende, hvordan nulstiller jeg min Proscan-tablet plt7650g?

Sluk enheden. Tryk og hold tænd/sluk-tasten, lydstyrketasterne + og - nede på samme tid i ca. 6 sekunder. Når gendannelsesmenuen vises, slip tasterne og brug derefter lydstyrketasterne til at vælge "slet data/fabrik Nulstil ". Tryk på tænd/sluk-tasten for at bekræfte dit valg.

Ved også, hvor er nulstillingsknappen på en Proscan-tablet? Tryk på power og esc knapper placeret på siden af din proscan plt 1074 i 3-5 sek. Tryk derefter bare på theesc knap .,,, så ser du fabrikken Nulstil som en af mulighederne at rulle ned til.

Desuden, hvordan nulstiller jeg min Azpen-tablet?

Tryk og hold lydstyrke ned-knappen, og tryk på tænd/sluk-knappen ti gange. 3. Se efter Nulstil nålehul på bagsiden af tablet . Mens du stadig holder på lydstyrkeknappen, skal du trykke på Nulstil knap med en tandstik eller kuglepen tre til fire gange.

Hvordan nulstiller du en supersonisk tablet?

Start med at slukke for enheden ved at trykke på Power-knappen. Tryk og hold Lydstyrke op + tænd / sluk-tast i et par sekunder. Du kan slippe tilbageholdte taster, når du ser et Android-logo på skærmen. Hold tænd/sluk-knappen nede i et kort stykke tid for at gå ind i gendannelsestilstand.

Anbefalede: