Indholdsfortegnelse:

Hvor finder jeg afinstallerede apps på min Samsung?
Hvor finder jeg afinstallerede apps på min Samsung?

Video: Hvor finder jeg afinstallerede apps på min Samsung?

Video: Hvor finder jeg afinstallerede apps på min Samsung?
Video: How to find all the Deleted Apps on Samsung Device (2022) 2024, Marts
Anonim

Åben det Google Play app på din Androidtelefon eller tablet, og tryk på det menu knap ( det tre linjer, der dukker op i det øverste venstre hjørne). Hvornår det menuen afsløres, tryk på " Mine apps & spil." Tryk derefter på det "Alle"-knappen, og det er det: du vil være i stand til at tjekke alle dine apps & spil, begge dele afinstalleret , og installeret.

I forhold til dette, hvordan finder jeg slettede apps på min Samsung?

Gendan slettede apps på Android-telefon eller -tablet

  1. Besøg Google Play Butik.
  2. Tryk på ikonet med 3 linjer.
  3. Tryk på Mine apps og spil.
  4. Tryk på biblioteksfanen.
  5. Geninstaller slettede apps.

Ved også, hvordan afinstallerer jeg Samsungs indbyggede apps? Sletter forudinstalleret apps er ikke muligt i de fleste tilfælde. Men hvad du kan gøre er at deaktivere dem. For at gøre dette skal du gå til Indstillinger > Apps & meddelelser > Se alleX apps . Vælg app du ikke vil, tryk derefter på knappen Deaktiver.

Med hensyn til dette, kan du se nyligt slettede apps på Android?

Til finde slettede apps , gå til "Min apps og spil"-fanen. Alle applikationer , herunder dem, der har været slettet og dem, der er installeret på telefonen i øjeblikket, er opført på fanen "Alle". Hvis applikationen er allerede installeret, du 'll se ordene "Installeret" eller "Opdateringer" skrevet ved siden af.

Hvordan slipper jeg af med Samsung Apps?

Inde i " Apps ", vises en liste over alle dine applikationer foran dig. Rul indtil du finder den, du vil deaktivere og tryk på den. Hvis der i stedet står" Afinstaller , " så er du heldig - det kan du fuldstændig komme af med af app ved at trykke på den knap.

Anbefalede: