Kan du slå Flash fra på Instax Mini 70?
Kan du slå Flash fra på Instax Mini 70?

Video: Kan du slå Flash fra på Instax Mini 70?

Video: Kan du slå Flash fra på Instax Mini 70?
Video: 102 Year Old Lady's Abandoned Home in the USA ~ Power Still ON! 2024, April
Anonim

Alt om Instax Mini 9'ere blitz

Det blitz kan justeres efter lysets intensitet, men det er det hele. Det Mini 70 's blitz , derimod vil ikke fyre hvis du brug Landskabstilstanden på en solskinsdag, hvorimod med Mini 90, du har mulighed for tur det af fuldstændig.

På samme måde, hvad er hi key på Instax Mini 70?

Hej Key på den Instax Mini 70 I tilfælde af Mini 70 , det Hej Key tilstand er der, så du kan opnå et lysere resultat end med de andre tilstande. Det er især nyttigt til scener med svagt lys – såsom interiør eller skyggefulde udendørs steder – eller selfies, hvis du vil vaske ujævnheder i huden ud.

For det andet, hvorfor virker min Instax Mini 70 ikke? 1. Det batterierne er døde eller døende. Det nummer én grund mest Instax kameraer stopper arbejder er det det batterier skal udskiftes. Hvis bare det rød lampe tændes, bare drej det kameraet slukkes ved at trykke det linsen tilbage i det krop og udskift det batterier.

Kan man tilsvarende slukke for blitzen på et polaroidkamera?

Generelt, Polaroid og Fuji kameraer have en blitz på/ af , en lukker, og ikke meget andet. Det her kamera har ingen blitz på/ af (hvilket er en smerte), men mærkeligt nok har den flere manuelle eksponeringsmuligheder. Til tur det kamera tilbage af , bare mas linsen ind igen.

Kan du tage polaroid om natten?

Hvad Polaroid kameraer ikke tilbyder, er kreativ alsidighed gennem brug af kameraindstillinger. På det mest komplekse, en Polaroid kameraet kan have en lys/mørke justering og en close-up kontakt. Skyder kl nat kan tage nogle prøv-og-fejl for at forstå dit kameras muligheder, da manualer ikke giver meget lidt vejledning.

Anbefalede: