Kan du spore en telefon i flytilstand?
Kan du spore en telefon i flytilstand?

Video: Kan du spore en telefon i flytilstand?

Video: Kan du spore en telefon i flytilstand?
Video: 10 самых АТМОСФЕРНЫХ мест Дагестана. БОЛЬШОЙ ВЫПУСК #Дагестан #ПутешествиеПоДагестану 2024, April
Anonim

Det Flytilstand slukker din telefonens mobiltjeneste og Wi-Fi, så det kommer i det væsentlige ind i en gør ikke forstyrres” zone. Det forhindrer dog ikke nogen i at spore din telefon fordi GPS'en tracker fungerer via satellit. Uden at sende signaler fra din telefon , du kan ikke spores.

Folk spørger også, virker mine venner, hvis telefonen er i flytilstand?

Hvornår du tænder Flytilstand og har nowifi, din venner enhed vil Vis ikke tilgængelig. Da han var på wifi, skulle det stadig vise hans placering, men der kan være en forsinkelse. Det spiller også ind hvornår han tillader den Find mine venner til spore hans GPS. IE, mens du kun bruger det appor alle det tid.

Udover ovenstående, kan du spore en telefon, hvor placeringen er slået fra? Smartphones kan stadig spores selv iflocation tjenester og GPS er vendt af ifølge forskere fra Princeton University. Teknikken, kaldet PinMe, viser det er muligt at spore -en Beliggenhed også selvom hvis det Beliggenhed tjenester, GPS og Wi-Fi er slået til af.

På samme måde kan du spørge, kan life360 spore dig, når din telefon er i flytilstand?

De er i et område, hvor der ikke er nogen, eller meget dårlig, netværksforbindelse - to søjler af signalstyrke eller mindre Life360 kan ikke finde deres Beliggenhed. Deres telefon er i Flytilstand . De er på - en VPN eller brug en mobil hotspot.

Deaktiverer flytilstand din placering?

Ja, putte din telefon ind Flytilstand vil stoppe dette som Flytilstand forhindrer din telefon fra at kunne oprette forbindelse til det netværk. Det kunne du også deaktivere wifi/mobildata el Beliggenhed tjenester, vil dette også forhindre det sporing.

Anbefalede: