Hvorfor er bærbare computere ikke tilladt på fly?
Hvorfor er bærbare computere ikke tilladt på fly?

Video: Hvorfor er bærbare computere ikke tilladt på fly?

Video: Hvorfor er bærbare computere ikke tilladt på fly?
Video: Зачем мы спасли ПРИШЕЛЬЦА от ЛЮДЕЙ В ЧЕРНОМ!? ПРИШЕЛЬЦЫ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! 2024, April
Anonim

Hvorfor rådgiver flyselskaberne ikke at bære bærbare computere i den indtjekkede bagage? - Quora. Årsagen er kun på grund af batterier. Lithium-batterier bør kun transporteres i cockpittet eller på meget kontrollerede måder. Dette er på grund af brand.

I betragtning af dette, hvorfor er macbooks ikke tilladt på fly?

Tilsynsmyndigheden sagde, at disse bærbare computere er blevet anset for brandfarlige, fordi deres batterier kan overophedes. Det forbudte MacBook Pro bærbare computere bliver det heller ikke tilladt i indchecket bagage eller i håndbagage, medmindre de har fået udskiftet deres batteri, eller de er blevet anset for sikre af Æble.

På samme måde, hvorfor kan du ikke bruge din bærbare computer på et fly? Så i kort det er for at forebygge bærbare computere fra flyver rundt (de er - en meget tungere end mobiltelefoner eller tablets). Og det anden grund er, at det ikke hindrer dig fra komme hurtigt ud af flyet når det er nødvendigt.

Desuden, hvilke bærbare computere er forbudt på flyvninger?

Federal Aviation Administration forbudt visse 15-tommer MacBook Pro bærbare computere fra kommerciel flyvninger efter at Apple udstedte en frivillig tilbagekaldelse på grund af en brandrisiko forbundet med lithium-ion-batterierne i bærbare computere.

Kan du lægge en bærbar computer i din indcheckede bagage?

Jep. Det siger TSA på sin egen hjemmeside bærbare computere (vel, teknisk set "dyre, skrøbelige elektronikartikler") kan være stuvet i enten kontrolleret eller håndbagage bagage . Men styrelsen anbefaler faktisk typisk sætte det i din Fortsæt.

Anbefalede: