Er Million Dollar bindestreg?
Er Million Dollar bindestreg?

Video: Er Million Dollar bindestreg?

Video: Er Million Dollar bindestreg?
Video: WinGet: Windows Application Package Manager Part 1 2024, April
Anonim

Ordet " dollars " bliver ental, " dollar ,” når denne kombination bruges som et adjektiv. Det siges som "to millioner DOLLAR lån." Det dollar skiltet bruges stadig. Men fordi kombinationen allerede anses for at være en enhed, er der ingen bindestreg.

Desuden, er flere millioner dollar bindestreg?

“ Multi - millioner dollar " i stedet for " mange millioner - dollar ." Denne forbindelse bruges næsten altid som et adjektiv foran et substantiv, som a mange millioner - dollar hjem eller en mange millioner - dollar del. Sammensatte adjektiver er normalt bindestreg , som vi ser i et enklere eksempel som "en flot hund."

Ved også, er det multimillion eller multi million? På en relateret bemærkning, multi - million har en overflødig bindestreg; det bør være mange millioner (som aldrig bruges isoleret - det er altid en del af et sætningsadjektiv), så undgå konstruktioner som " multi - million dollarskader,” som fejlagtigt henviser til dollarskade på en multi - million naturen, eller " multi - million -dollar

Tilsvarende, er milliarder dollar bindestreg?

Ja, det er korrekt bindestreger . Det er fordi "1.2- milliard - dollar "-delen fungerer adjektivisk som et sammensat adjektiv til substantivet "straf."

Hvordan binder du dollarbeløb?

Til beløb mindre end $1, brug tal og ordet cents. Brug tegnet $ og decimaler for større beløb . Brug ikke en bindestreg mellem figuren og ordet, medmindre i en adjektivisk sætning som vist nedenfor. For hele dollar beløb (uden cents), brug ikke decimaler eller nuller.

Anbefalede: