Hvad er C-tag i HTML?
Hvad er C-tag i HTML?

Video: Hvad er C-tag i HTML?

Video: Hvad er C-tag i HTML?
Video: HTML 2024, April
Anonim

< c > Komponent (unummereret)

Et indpakningselement, der betegner en underordnet del af de materialer, der beskrives. En komponent < c > giver information om indholdet, konteksten og omfanget af et underordnet materialemateriale.

Desuden, hvad er brugen af C if tag?

Den < c : hvis > tag bruges til at teste tilstanden og viser kropsindholdet, hvis det vurderede udtryk er sandt. Det er en simpel betinget tag som bruges til at evaluere kropsindholdet, hvis den leverede tilstand er sand.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er C hvis? < c : hvis > er et JSTL-kernetag, der bruges til testbetingelser. Det er mere eller som en hvis sætning i java, som evaluerer en betingelse og udfører en kodeblok hvis resultatet er sandt.

hvad er C tag i JSP?

Det JSTL kerne tag give variabel support, URL-styring, flowkontrol osv. URL'en til kernen tag er jsp / jstl /kerne. Præfikset for kerne tag er c . URL'en til funktionerne tags er jsp / jstl /functions og præfikset er fn.

Hvad er C forEach?

Annoncer. Disse tags findes som et godt alternativ til at indlejre en Java for, while eller do-while loop via en scriptlet. Den < c : for hver > tag er et almindeligt brugt tag, fordi det itererer over en samling af objekter. Den < c :forTokens> tag bruges til at bryde en streng i tokens og iterere gennem hver af tokens.

Anbefalede: