Har Vivosport GPS?
Har Vivosport GPS?

Video: Har Vivosport GPS?

Video: Har Vivosport GPS?
Video: Garmin VivoMove HR - GPS Eesti www.garmineesti.ee 2024, Kan
Anonim

Garmin Vivosport er et fitnessbånd med fitness-troværdigheden af et større løberur. Det har GPS , det har en pulsmåler, det endda har en højdemåler og deler en app med Garmin Forerunner 935. Den Vivosport minder meget om Garmin VivosmartHR+.

Har Garmin Vivosmart desuden GPS?

Garmin netop annonceret den nye Vivosmart HR+, en opgraderet version af en af virksomhedens flagskibsbårne fitnesstrackere. Den nye model kommer med en GPS radio, og er nu i stand til automatisk at registrere og spore dine aktiviteter takket være inkluderingen af virksomhedens Move IQ-software.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er forskellen mellem Garmin Vivosmart HR og HR+? Vivosmart HR kommer i to versioner, den almindelige model og den HR+ model, som er dyrere og har indbygget GPS. Designet ligner Charge 2, men mere omfangsrigt. Vivosmart HR+ har en altid tændt skærm og sidder sikkert og tæt på dit håndled, hvilket er vigtigt for hjerterytme sporing.

Spørgsmålet er også, kan Vivosport sporsvømning?

Du kan bære Vivosport i svømmepøl , og jeg har, da den er vandtæt til 5ATM(50M), men prøver at spore længder i pool er misbrug. Hjerterytme sporing mens svømning er også lidt rod.

Hvad betyder Månen på Garmin Vivosport?

Du kan brug gør ikke forstyrres-tilstand for at slukke for baggrundslyset og vibrationsalarmer. For eksempel dig kan brug denne tilstand, mens du sover eller ser en film. Enheden går automatisk ind gør ikke forstyrres-tilstand i dine normale søvntimer. Tryk på enhedstasten for at se menuen.

Anbefalede: