Hvorfor er Corsair fans så dyre?
Hvorfor er Corsair fans så dyre?

Video: Hvorfor er Corsair fans så dyre?

Video: Hvorfor er Corsair fans så dyre?
Video: Буэнос-Айрес - Невероятно яркая и душевная столица Аргентины. Гостеприимная и легкая для иммиграции 2024, April
Anonim

Det har at gøre med omkostningerne ved fremstillede varer og omkostningerne til råvarer. I dette tilfælde omkostningerne til materialer, der er nødvendige for Corsairs fans er høj, så prisen på produktet bliver høj. Hvis omkostningerne til materialer var lavere, ville prisen være lavere.

På samme måde kan du spørge, er Corsair case fans gode?

Corsair ML120 Pro LED – Bedste samlet Når det kommer til at købe en sag ventilator, Corsair er det bedste og mest populære mærke. Hovedårsagen til, at jeg elsker dette, er et magnetisk levitationsleje fans . Det magnetiske levitationsleje fans har ingen friktion på grund af fans akslen og lejet rører ikke.

Er Corsair-fans desuden stille? Fra producenten Det avancerede hydrauliske lejesystem er rolige og pålidelig, og du kan tilpasse udseendet med de tre medfølgende farvede ringe. De ultratynde blade er specialstøbt til højvolumen lufttilførsel med lav støj, mens gummihjørner reducerer vibrationer og støj.

Ligeledes er RGB-fans det værd?

Disse fans kræver et 4-benet stik på dit bundkort. Så hvis du leder efter noget cool RGB belysning fans med dual-loop lyseffekter, så skal du få dem. De er lidt dyre end andre RGB fans men er helt det værd.

Er Uphere fans gode?

Fans stadig arbejde store , stadig lyst, stadig stille. Til $4/fan er disse en store del. Disse UPHERE fans (vist som frontindtag på billedet) har masser af LED-kilder over et hvidt gennemskinnelig blæserblad, så blæserens farve er levende og jævnt spredt over blæseren.

Anbefalede: