Hvilken port bruges til Ping?
Hvilken port bruges til Ping?

Video: Hvilken port bruges til Ping?

Video: Hvilken port bruges til Ping?
Video: Что такое Проброс Портов 2024, April
Anonim

Ping bruger ICMP (Internet Control Message Protocol). den bruger ikke TCP eller UDP . For at være mere præcis bruges ICMP type8 (echo request message) og type 0 (echo reply message). ICMP har ingen porte!

Desuden, hvilken port bruges til ICMP-ping?

For at være mere præcis ICMP type 8 ( ekko besked) og skriv 0 ( ekko svarbesked) er Brugt . ICMP har ingen havne ! Havn 7 (både TCP og UDP) er Brugt for " ekko " service. Hvis denne service er ledig på en computer, UDP Havn 7 kunne være Brugt i stedet for ICMP at udføre en" ping ".

For det andet, hvad er TCP-ping? TCP Ping er en TCP orienteret ping alternativ. Det bruges til at teste tilgængeligheden af en tjeneste på ahost ved hjælp af TCP /IP og mål den tid, det tager at oprette forbindelse til den angivne port. Angiv venligst det IP- eller DNS-værtsnavn, du ønsker TCP Ping . Vidste du TCP Ping understøtter IPv4 og IPv6?

På samme måde kan man spørge, hvordan pinger jeg en IP og port?

Indtast "telnet < IP ADRESSE PÅ SERVER PC>< HAVN >" og tryk på enter. Hvis en tom skærm vises, så Havn er åben, og testen er vellykket. Hvis du modtager en forbindelsesmeddelelse eller en fejlmeddelelse, er der noget, der blokerer det Havn.

Hvorfor har ICMP ikke noget portnummer?

Hvorfor er det en ICMP pakke har ikke kilde og destination portnummer ? Løsning: Den ICMP pakke har ikke kilde og destination portnumre fordi det var designet til at kommunikere information på netværkslag mellem værter og routere, ikke mellem applikationslagsprocesser.

Anbefalede: