Hvad er Ilike?
Hvad er Ilike?

Video: Hvad er Ilike?

Video: Hvad er Ilike?
Video: Johnny Orlando, Mackenzie Ziegler - What If (I Told You I Like You) 2024, Kan
Anonim

Nøglepersoner: Ali Partovi, CEO og grundlægger; Hadi

Når man tager dette i betragtning, hvad er Ilike i SQL?

LIKE og JEG KAN LIDE bruges til mønstermatchning i PostgreSQL. LIKE er SQL standard mens JEG KAN LIDE er en nyttig udvidelse lavet af PostgreSQL. %-tegn i et mønster matcher enhver sekvens af nul eller flere tegn. _ i et mønster matcher ethvert enkelt tegn.

Desuden er ligesom i Postgres? PostgreSQL - SYNES GODT OM Klausul. Det PostgreSQL LIKE operator bruges til at matche tekstværdier mod et mønster ved hjælp af jokertegn. Hvis søgeudtrykket kan matches med mønsterudtrykket, vil SYNES GODT OM operatoren returnerer sand, hvilket er 1. Procenttegnet repræsenterer nul, et eller flere tal eller tegn.

Hvad er også forskellen mellem PostgreSQL og SQL?

SQL server er et databasestyringssystem, der hovedsageligt bruges til e-handel og levering forskellige data warehousing løsninger. PostgreSQL er en avanceret version af SQL som yder støtte til forskellige funktioner af SQL som fremmednøgler, underforespørgsler, triggere og forskellige brugerdefinerede typer og funktioner.

Hvad er:: I Postgres?

PostgreSQL , også kendt som Postgres , er et gratis og open source relationsdatabasestyringssystem (RDBMS), der lægger vægt på udvidelsesmuligheder og overholdelse af tekniske standarder. Den er designet til at håndtere en række arbejdsbelastninger, fra enkelte maskiner til datavarehuse eller webtjenester med mange samtidige brugere.

Anbefalede: