Indholdsfortegnelse:

Hvad styrer lyden på en computer?
Hvad styrer lyden på en computer?

Video: Hvad styrer lyden på en computer?

Video: Hvad styrer lyden på en computer?
Video: how to control volume from keyboard windows 10 2024, Kan
Anonim

At være en hardware ting, den computerens lydanlæg tjener underlagt pc'erne potentate, styresystemet. Windows udøver sit diktatoriske styring på et sted kaldet Lyd dialog boks. For at vise Lyd dialogboksen, følg disse trin: Åbn Styring Panel.

Hvad angår dette, hvordan retter jeg ingen lyd på min computer?

Sørg for, at computer er ikke slået fra via hardware. Tryk på en ekstern mute-knap, bekræft, at højttalerne er tændt, og skru helt op for lydstyrken. Test ved at afspille en sang eller bruge Lyd kontrolpanel (klik på Lyde fanen, vælg Asterisk og klik på Test). Hvis det ikke virker, så tjek Windows.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvorfor har min computer ingen lyd? Hvis din computer har problemer med at spille lyd , prøv at bruge Playing Lyd fejlfinding for at løse problemet. Den tjekker for almindelige problemer med dine lydstyrkeindstillinger, din lyd kort eller driver, og dine højttalere eller hovedtelefoner. Under Hardware og Lyd , klik på Fejlfinding lyd afspilning.

Spørgsmålet er også, hvordan kan jeg booste lyden på min computer?

Aktiver Loudness-udligning

  1. Tryk på Windows-logotasten + S-genvejen.
  2. Skriv 'lyd' (uden anførselstegn) i søgeområdet.
  3. Vælg 'Administrer lydenheder' fra listen over muligheder.
  4. Vælg Højttalere, og klik på knappen Egenskaber.
  5. Naviger til fanen Forbedringer.
  6. Tjek indstillingen Loudness Equalizer.
  7. Vælg Anvend og OK.

Hvorfor kan jeg ikke høre noget på min bærbare computer?

Den anden ting, du kan prøve, er at nulstille lydenheden i Windows. Du kan gøre dette ved at gå til Enhedshåndtering og derefter højreklikke på lydenheden og vælge Afinstaller. Gå videre og genstart computeren, og Windows geninstallerer automatisk lydenheden. Dette kan løse dit problem i nogle tilfælde.

Anbefalede: