Hvor mange rækker kan Vlookup håndtere?
Hvor mange rækker kan Vlookup håndtere?

Video: Hvor mange rækker kan Vlookup håndtere?

Video: Hvor mange rækker kan Vlookup håndtere?
Video: VLOOKUP COLUMN and ROW - Handle large data tables with ease [Advanced Excel] 2024, April
Anonim

Den eneste begrænsning for VLOOKUP er det samlede antal rækker på et Excel-regneark, dvs 65536.

I betragtning af dette, kan du bruge Vlookup til rækker?

De mest almindeligt anvendte OPSLAG-funktioner i Excel er VOPSLAG og HOPSLAG. VOPSLAG tillader du for at søge i et dataområde, der er sat op lodret. HLOOKUP er nøjagtig samme funktion, men slår data op, der er blevet formateret af rækker i stedet for kolonner.

Har Vlookup også en kolonnegrænse? VOPSLAG kan kun håndtere et enkelt kriterium By design, VOPSLAG kan kun finde værdier baseret på et enkelt kriterium, som leveres som en opslagsværdi til at finde i det første kolonne af tabellen (opslaget kolonne ).

Tilsvarende, hvor mange karakterer kan Vlookup håndtere?

255 Karakter grænse på VOPSLAG . mislykkes, hvis længden af D1 overstiger 255 tegn (dvs. listen har en tekst, der er længere end 255 tegn , D1 har samme tekstværdi, og VOPSLAG returnerer #VALUE!). MATCH ser ud til at lide under det samme Karakter begrænse.

Hvad er de maksimale rækker i Excel?

( Excel 2007, 2010 og 2013 understøtter 1, 048, 576 rækker (220)). En 16-bit mikroprocessorchip kan få direkte adgang til 65536 hukommelsesadresser, og 16-bit highcolorgraphics-standarden understøtter en farvepalet med 65536 forskellige farver. Det maksimum antal tilladte metoder i en singledex-fil Android ansøgningen er 65536.

Anbefalede: