Er Century Gothic en god skrifttype?
Er Century Gothic en god skrifttype?

Video: Er Century Gothic en god skrifttype?

Video: Er Century Gothic en god skrifttype?
Video: Abandoned 17th Century Fairy tale Castle ~ Everything Left Behind! 2024, April
Anonim

århundredes gotik er også en sans serif skrifttype , så det sparer mere blæk ved at forblive enkelt. århundredes gotik er en anden stor skrifttype design af Morris Fuller Benton med hjælp fra Sol Hess til at finde på dette skrifttype der har rene kanter, med perfekte kursive detaljer og pæne åbne rum, perfekt til store ikoner og skilte.

Derfor, hvilken slags skrifttype er Century Gothic?

århundredes gotik er en geometrisk sans-serif skrifttype skabt specifikt som en digital skrifttype . Det har aldrig været brugt som fysisk skrifttype.

Ved siden af ovenstående, er Century Gothic A websikker skrifttype? århundredes gotik er en af de mest populære og tiltalende moderne sans-serif skrifttyper . Hvis du er fast besluttet på at bruge århundredes gotik og ikke bare en lignende skrifttype , den bedste tilgang er at bruge en skrifttype stak, der bruger Century Gothic hvis det er installeret på klientens computer.

På samme måde kan man spørge, er Century Gothic en god CV-skrifttype?

Genoptag skrifttyper & størrelser: De mest almindelige skrifttype at bruge er Times New Roman, i sort og størrelse 12 point. Anden serif skrifttyper (med haler) at overveje, som er nemme at læse, omfatter: Georgie, Bell MT, GoudyOld Style, Garamond. Populær sans serif (ingen haler) skrifttyper omfatter: Arial, Tahoma, århundredes gotik og LucidaSans.

Hvilken skrifttype er mest behagelig for øjet?

Helvetica bliver rost af mange som den bedste skrifttype nogensinde lavet og er overvældende populær inden for logodesign, grafisk design og endda på hjemmesider til tekst i disse dage (og i de sidste 50 år eller deromkring), hvis det betyder noget.

Anbefalede: