Er deaktiveret en egenskab eller egenskab?
Er deaktiveret en egenskab eller egenskab?

Video: Er deaktiveret en egenskab eller egenskab?

Video: Er deaktiveret en egenskab eller egenskab?
Video: Polært eller upolært molekyle? 2024, Kan
Anonim

Det deaktiveret attribut er en boolsk attribut . Når det er til stede, angiver det, at elementet skal være handicappet . EN handicappet elementet er ubrugeligt. Det deaktiveret attribut kan indstilles til at forhindre en bruger i at bruge elementet, indtil en anden betingelse er opfyldt (såsom at vælge et afkrydsningsfelt osv.).

Folk spørger også, er attributter og egenskaber det samme?

Attribut er en kvalitet eller genstand, som vi attribut til nogen eller noget. For eksempel er sceptret et attribut af magt og stat. Ejendom er en kvalitet, der eksisterer uden nogen tilskrivning. For eksempel har ler klæbende egenskaber; eller en af de ejendomme af metaller er elektrisk ledningsevne.

hvordan indstiller du en deaktiveret egenskab i HTML? Definition og brug A handicappet input-elementet er ubrugeligt og ikke-klikbart. Det deaktiveret attribut måske sæt at forhindre en bruger i at bruge elementet, indtil en anden betingelse er opfyldt (såsom at markere et afkrydsningsfelt osv.). Derefter kunne en JavaScript fjerne handicappet værdi, og gør elementet brugbart.

Bliver deaktiverede formularfelter derfor indsendt?

Forskellen på handicappet og skrivebeskyttet er, at skrivebeskyttet kontrollerer kan fungerer stadig og kan stadig fokuseres, hvorimod handicappet kontroller kan modtager ikke fokus og er ikke indsendt med form og generelt gør fungerer ikke som kontroller, før de er aktiveret.

Kan en div have deaktiveret attribut?

Du kan lave div deaktiveret ved at tilføje deaktiveret attribut . Du kunne også vælge målet div's børn og tilføj en " handicappet " css klasse til dem med forskellige visuelle egenskaber som en forklaring. hvis du vil skjule en helhed div fra visningen i en anden skærmstørrelse.

Anbefalede: