Hvad er et dødt frontpanel?
Hvad er et dødt frontpanel?

Video: Hvad er et dødt frontpanel?

Video: Hvad er et dødt frontpanel?
Video: NQ Interior Assembly (1 of 5) Deadfront Removal 2024, April
Anonim

En elektrisk panel vil generelt have et eller to covers. Paneler med to dæksler har et ydre dæksel (som vil åbne til siden eller opad) og et indre dæksel, kaldet " Dødfront ". Det dødfront dækslet har normalt slidser/udskæringer, som afbryderne kan passe ind i.

Heraf, hvad er en dødfront på el-tavler?

Død front er defineret i artikel 100 i NEC som værende "uden strømførende dele udsat for en person på betjeningssiden af udstyret." Paragraf 408.38 kræver det panelplader monteres i skabe, udskæringsdåser eller indkapslinger designet til formålet og skal være dødfront.

På samme måde, har et elektrisk panel brug for et dæksel? 3 svar. national Elektrisk kode gør ikke kræve en dør til dækafbryder håndtag. Det kræver et cover der forhindrer adgang til elektrificerede dele, som skal have alle åbninger lukkede. EN panel uden en dør er ikke en krænkelse, men en panel uden a dække over er.

Udover ovenstående, hvad er en dødfront tavle?

DØD - FORSAMLINGSTAD - A omstillingsbord som ikke har nogen udsatte spændingsførende dele på foran . ENHED - En komponent i et elektrisk system, der er beregnet til at bære eller kontrollere, men ikke udnytte, elektrisk energi.

Hvad er forskellen mellem en tavle og en tavle?

EN omstillingsbord er typisk et lavspændings (240–690V) trefaset panel, der indeholder manuelt betjente støbte afbrydere. EN panelplade er typisk et lavspændings enfaset fordelingspanel med enkelt- og to-polede afbrydere.

Anbefalede: