Indholdsfortegnelse:

Hvad er standardargumentet i C++?
Hvad er standardargumentet i C++?

Video: Hvad er standardargumentet i C++?

Video: Hvad er standardargumentet i C++?
Video: How different are C and C++? Can I still say C/C++? 2024, Kan
Anonim

Et standardargument er en værdi, der er angivet i en funktionserklæring, der automatisk tildeles af compileren, hvis den, der kalder funktionen, ikke angiver en værdi for argumentet med en standardværdi. Følgende er en simpel C++ eksempel for at demonstrere brugen af standardargumenter.

På denne måde, hvad er et argument i C++?

Det argumenter til en funktion er værdier, der kan overføres til funktionen for at blive brugt som inputinformation. 'Returværdien' er en værdi, som funktionen returnerer. For eksempel, i kaldet til funktionen kvadrat(10), er værdien 10 an argument til funktionen kvadrat().

Derudover, hvad er konstruktør med standardargument i C++? EN konstruktør der tager nej parametre (eller har parametre som alle har Standard værdier) kaldes en standard konstruktør . Det standard konstruktør kaldes, hvis der ikke er angivet nogen brugerleverede initialiseringsværdier. Denne klasse blev designet til at holde en brøkværdi som en heltalstæller og nævner.

Derudover, hvordan sender du et standardargument i C++?

Tanken bag standardargument er enkel. Hvis en funktion kaldes af forbigående argument /s, de argumenter bruges af funktionen. Men hvis argument /s sendes ikke, mens du kalder en funktion, da Standard værdier bruges. Standard værdi/er overføres til argument /s i funktionsprototypen.

Hvad er standardfunktionerne i C++?

Nedenfor er standardfunktioner leveret af compiler i C++ sprog, hvis de ikke er implementeret i en klasse af en softwareudvikler

  • Standard konstruktør.
  • Kopi konstruktør.
  • Opgaveoperatør.
  • Destruktor.