Hvad er SOA-arkitektur i enkle vendinger?
Hvad er SOA-arkitektur i enkle vendinger?

Video: Hvad er SOA-arkitektur i enkle vendinger?

Video: Hvad er SOA-arkitektur i enkle vendinger?
Video: What Is SOA ? | Service Oriented Architecture Explained | Oracle SOA 12c Tutorial 2024, Kan
Anonim

Serviceorienteret arkitektur ( SOA ) Definition. EN serviceorienteret arkitektur er i bund og grund en samling af tjenester. Disse tjenester kommunikerer med hinanden. Kommunikationen kan involvere enten enkel dataoverførsel, eller det kan involvere to eller flere tjenester, der koordinerer en eller anden aktivitet.

Med dette i øjesyn, hvad er SOA-arkitektur?

Serviceorienteret arkitektur ( SOA ) er en stil af softwaredesign, hvor tjenester leveres til de andre komponenter af applikationskomponenter gennem en kommunikationsprotokol over et netværk.

Derudover, hvad er et SOA-eksempel? Serviceorienteret arkitektur ( SOA ) er en udvikling af distribueret databehandling baseret på anmodning/svar-designparadigmet for synkrone og asynkrone applikationer. Til eksempel , kan en tjeneste implementeres enten i. Net eller J2EE, og applikationen, der bruger tjenesten, kan være på en anden platform eller sprog.

På samme måde kan du spørge, hvordan fungerer SOA-arkitektur?

EN serviceorienteret arkitektur ( SOA ) er en arkitektonisk mønster i computersoftwaredesign, hvor applikationskomponenter leverer tjenester til andre komponenter via en kommunikationsprotokol, typisk over et netværk. SOA gør det bare nemmere for softwarekomponenter over forskellige netværk at arbejde med hinanden.

Hvad bruges SOA til?

Serviceorienteret arkitektur ( SOA ) er en softwareudviklingsmodel, der tillader tjenester at kommunikere på tværs af forskellige platforme og sprog for at danne applikationer. I SOA , en tjeneste er en selvstændig enhed af software designet til at fuldføre en specifik opgave.

Anbefalede: