Hvordan påvirker GHz computerens hastighed?
Hvordan påvirker GHz computerens hastighed?

Video: Hvordan påvirker GHz computerens hastighed?

Video: Hvordan påvirker GHz computerens hastighed?
Video: 💦Blackview BV9200 ЧЕСТНЫЙ ОБЗОР ПРОТИВОУДАРНОГО 2024, April
Anonim

Ur hastighed er den hastighed, hvormed en processor udfører en opgave og måles i Gigahertz ( GHz ). Engang betød et højere tal en hurtigere processor, men fremskridt inden for teknologi har gjort processorchippen mere effektiv, så nu gør mere med mindre.

På samme måde bliver det spurgt, er jo højere GHz, jo hurtigere er computeren?

Det højere urets hastighed, den hurtigere bilen (systemet) vil gå. Urhastigheden måles i GHz ( gigahertz ), a højere nummer betyder a hurtigere urets hastighed.

Udover ovenstående, er en 2,16 GHz processor hurtig? Det betyder, at hvis du har en 1GHz processor , vil du få 1 milliard operationer i sekundet. Til 2.16 , 2.16 mia. og for 3GHz, 3 mia. Nu dybest set, jo højere GHz , det hurtigere pc'en, fordi den kan klare flere ting i én kerne på et sekund. For at opsummere er flere kerner og højere ure bedre.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er en hurtig processorhastighed for en computer?

Processorhastighed måles i gigahertz (GHz). Jo højere denne måling er, jo hurtigere det processor . Disse chips bliver konstant mindre og mere kraftfulde. Men når du handler, bør du nok ikke overveje noget lavere end 2 GHz.

Er 1,8 GHz hurtigt?

Urhastighed er den hastighed, hvormed en processor kan fuldføre en behandlingscyklus. Det måles typisk i megahertzor gigahertz. Dette betyder en 1,8 GHz processor har dobbelt så høj clock-hastighed som en 900 MHz processor. Det er dog vigtigt at bemærke, at a 1,8 GHz CPU er ikke nødvendigvis dobbelt så stor hurtig som en 900 MHz CPU.

Anbefalede: