Kan du instansiere en forseglet klasse?
Kan du instansiere en forseglet klasse?

Video: Kan du instansiere en forseglet klasse?

Video: Kan du instansiere en forseglet klasse?
Video: DIY/ Домики-органайзеры. Супер идея! 3 Хитрости, которыми я пользуюсь. 2024, Kan
Anonim

Forseglede klasser er abstrakte og kan har abstrakte medlemmer. Forseglede klasser kan ikke være instansieret direkte. Forseglede klasser kan har underklasser, men de skal enten være i den samme fil eller indlejret inde i forseglet klasse erklæring. Forseglede klasser underklasse kan har underklasser uden for forseglet klasse fil.

Også at vide er, kan vi oprette objekter til Sealed klasse?

Privat vs forseglet klasse Privat klasser kan ikke erklæres direkte inde i navneområdet. Forseglede klasser kan erklæres direkte i navneområdet. Vi kan ikke skab en eksempel af en privat klasse . Vi kan skabe det eksempel af forseglet klasse.

På samme måde, hvordan bruger du en forseglet klasse? Forseglet klasse bruges til at stoppe en klasse at gå i arv. Med andre ord kan du ikke udlede eller udvide nogen klasse fra det. For det andet Forseglet metode anvendes, så ingen anden klasse kan tilsidesætte det og implementere sin egen metode. Bliv ikke forvirret, hvis en metode er forseglet derefter klasse burde også være forseglet.

Kan vi derfor arve forseglet klasse?

Forseglede klasser bruges til at begrænse arv funktion af objektorienteret programmering. Engang en klasse er defineret som en forseglet klasse , det klasse kan ikke være nedarvet . I C# er forseglet modifikator bruges til at definere en klasse som forseglet . Hvis en klasse er afledt af en forseglet klasse så kaster compileren en fejl.

Hvad er en forseglet klasse i Kotlin?

Forseglede klasser være meget praktisk i arkitekturmønstre som Model-View-Intent, hvor en strøm af brugerhensigter (vær forsigtig - ikke Android Hensigt klasse ) blive oversat til forskellige typer repræsentationer, efterhånden som de behandles af appen. Forseglede klasser er et match til at håndtere de forskellige repræsentationer.

Anbefalede: