Hvordan åbner jeg et kommandofelt i SAP?
Hvordan åbner jeg et kommandofelt i SAP?

Video: Hvordan åbner jeg et kommandofelt i SAP?

Video: Hvordan åbner jeg et kommandofelt i SAP?
Video: 👍Мои мужчины очень любят, когда я готовлю так овощи! А я и радуюсь 🥰, потому что быстро и вкусно! 2024, April
Anonim

Det Kommandofelt bruges til at indtaste transaktionskoder, der fører dig direkte til en systemopgave uden brug af menuer. Nogle gange Kommandofelt er lukket som standard. Til åben det, klik på pilen til venstre for knappen Gem. For at bruge den skal du indtaste transaktionskoden i feltet Mark til venstre og tryk på Enter.

Heri, hvordan aktiverer jeg kommandofelter i SAP?

For at vise kommandofelt , skal hver bruger gå til "Mere->GUI-handlinger og Indstillinger ->Vis OK-kode Mark ". Men dette vil blive nulstillet, når browserens cache bliver ryddet.

Udover ovenstående, hvordan ser jeg alle T-koder i SAP? Brug transaktion SE11 - ABAP Ordbog: Udfyld databasetabelnavnet, og klik på Skærm knap. - TSTCT tabel vil indeholde alle det T-koder med tekster. Hvis du vil vise alle transaktionskoden (i alt - 57, 048) skal du ændre felterne: Maksimalt antal hits til 99999 (standard 500).

Hvilken del af SAP er kommandofeltet en del af?

Kommandofelt Et input Mark placeret til højre for Enter-ikonet i standardværktøjslinjen. Den bruges til at indtaste en transaktionskode og kalde en transaktion uden at skulle bore ned gennem SAP Menu.

Hvordan viser du systemmeddelelser i SAP?

At skabe en besked for brugerlogon, SAP brugere kan bruge Systemmeddelelser . Klik på Opret ikon for en ny SAP Log på besked skabelse. Udfyld derefter de påkrævede indtastningsfelter for at oprette besked til SAP brugere til Skærm som pop op under deres logon til SAP.

Anbefalede: