Fungerer Square med Google Pixel?
Fungerer Square med Google Pixel?

Video: Fungerer Square med Google Pixel?

Video: Fungerer Square med Google Pixel?
Video: How To Create A Chart For Interlocking & Mosaic Crochet 2024, Kan
Anonim

For mere bekvem tilslutning anbefaler vi tilsluttet Firkant kontaktløs og chiplæser trådløst til Google Pixel . Du kan også acceptere kontaktløse kortbetalinger, chipkortbetalinger og mobile tegnebøger som Apple Pay og Google Betale.

Tilsvarende, hvilke enheder er kompatible med Square?

Det Firkant magstripe og chipkortlæsere er kompatibel med de fleste Apple iOS og Android enheder kører de nyeste softwareversioner. Vi understøtter i øjeblikket ikke:BlackBerry enheder (BlackBerry KEY2, som er drevet af Android, er understøttet.) Windows enheder.

Kan du desuden bruge en hvilken som helst kortlæser med Square? Ja, den læser er universel. Det gemmer ikke nogen specifikke konto- eller bankkontooplysninger, og det kan blive brugt til acceptere betalinger fra flere Firkant regnskaber.

Ved du også, fungerer Square med Pixel 2?

Læser og din Pixel 2 . Apple har nu tre generationer af iPhone uden hovedtelefonstik. Og i denne uge meddelte Google, at det Pixel 2 følger trop. Den slutter sig til et par andre Android-telefoner, der nu er trådløse, inklusive Moto Z og HTC U Ultra.

Virker Square POS på Android?

Squarecan bruges med Android smartphones og tablets i form af Firkant magnetstribe kortlæser. Det arbejder i takt med Firkant Point of Sale app, som er tilgængelig gratis i Google Play Butik.

Anbefalede: