Hvad er klassenavnet i Java?
Hvad er klassenavnet i Java?

Video: Hvad er klassenavnet i Java?

Video: Hvad er klassenavnet i Java?
Video: Myth about the file name and class name in Java | GeeksforGeeks 2024, Kan
Anonim

Java giver en klasse med navn Klasse i java . lang pakke. Forekomster af klasse Klasse repræsentere klasser og grænseflader i en kørende Java Ansøgning. Metoderne i evt klasse i java som returnerer det samme klasse objekt er også kendt som fabriksmetoder.

Ved også, hvad er en klasse i Java?

Klasser og genstande i Java . Klasser og objekter er grundlæggende begreber for objektorienteret programmering, som kredser om de virkelige entiteter. Klasse . EN klasse er en brugerdefineret plan eller prototype, hvorfra objekter er oprettet. Det repræsenterer det sæt af egenskaber eller metoder, der er fælles for alle objekter i én

hvorfor er klassenavnet det samme som filnavnet i Java? Hvis der ikke er offentlighed klasse derefter filnavn kan være forskellig fra klassenavn i Java . I tilfælde af at der er en offentlighed klasse så håndhæves det, at filnavn er samme som offentligheden klasse . At have samme navn som klassenavn er hvordan JVM vil vide hvilken klasse at indlæse og hvor man skal søge indgangspunkt (hovedmetode).

Derfor, hvad er Java-navnet?

I Java , Brug af foruddefineret klasse navn som klasse eller variabel navn er tilladt. Dog ifølge Java Specifikationssprog(§3.9) den grundlæggende regel for navngivning i Java er, at du ikke kan bruge et søgeord som navn af en klasse, navn af en variabel eller navn af en mappe, der bruges til pakke.

Er klassenavne med stort Java?

Klasser navnekonventioner i Java , klasses navne generelt bør være navneord, i titel-case med det første bogstav i hvert separat ord med store bogstaver . f.eks.

Anbefalede: