Hvad er DNS i Active Directory?
Hvad er DNS i Active Directory?

Video: Hvad er DNS i Active Directory?

Video: Hvad er DNS i Active Directory?
Video: How a DNS Server (Domain Name System) works. 2024, April
Anonim

Domain Name System ( DNS ) er en navneopløsningsmetode, der bruges til at omsætte værtsnavne til IP-adresser. Det bruges på TCP/IP-netværk og på tværs af internettet. DNS er et navneområde. Active Directory er bygget på DNS . DNS navneområde bruges på internettet, mens Active Directory navneområde bruges på tværs af et privat netværk.

På samme måde spørger folk, hvad er DNS-rolle i Active Directory?

Når det er installeret på en Windows-server, DNS bruger en database gemt i Active Directory eller i en fil og indeholder lister over domænenavne og tilsvarende IP-adresser. Et par vigtige opgaver a DNS server i Windows Server 2012 bruges til er: Løse værtsnavne til deres tilsvarende IP-adresse ( DNS )

Desuden, hvad er forskellen mellem Active Directory og DNS? DNS servere løser blot navne til IP-adresser eller andre typer lignende anmodninger. Det kræver en tilsvarende DNS zone til at fungere korrekt. Active Directory gemmer dine brugerkonti, computerkonti, grupper og andre objekter for at tillade eller nægte adgang til Microsoft-domæneressourcer.

På samme måde bliver det spurgt, er DNS nødvendig for Active Directory?

Active Directory skal understøttes af DNS for at fungere korrekt, men gennemførelsen af Active Directory Tjenester kræver ikke installation af Microsoft DNS . ET BIND DNS eller anden tredjepart DNS vil fuldt ud understøtte et Windows-domæne.

Hvordan integrerer jeg en DNS-server i Active Directory?

  1. Start "DNS Management" MMC snap-in (Start - Programmer - Administrative værktøjer - DNS Management)
  2. Udvid DNS-serveren, udvid "Forward Lookup Zones", vælg domænet, f.eks. savilltech.com.
  3. Højreklik på domænet og vælg Egenskaber fra kontekstmenuen.
  4. Klik på Skift under Type.

Anbefalede: