Indholdsfortegnelse:

Hvordan laver man en skrue i Creo Parametric?
Hvordan laver man en skrue i Creo Parametric?

Video: Hvordan laver man en skrue i Creo Parametric?

Video: Hvordan laver man en skrue i Creo Parametric?
Video: Creo How To Assembly Parts Tutorial 2024, Kan
Anonim

Sådan bruger du standard hardware og fasteners i Creo . Nu i Creo Parametrisk , et udvidet bibliotek af fastgørelseselementer og dele leveres nu som standard med softwaren. Bare klik på Værktøjer > Intelligent Fastener > Skrue og klik derefter på et datumpunkt, en akse eller et hul på din model, hvor du vil tilføje konnektoren.

Heraf, hvad er kosmetisk tråd i Creo?

EN kosmetisk tråd er en kosmetisk funktion, der repræsenterer diameteren af en tråd . For indvendige overflader, når du vælger en cylindrisk eller konisk referenceflade, hvorpå en tråd , Creo sammenligner overfladen med standard hulborde.

Man kan også spørge, hvordan tilføjer jeg fastgørelseselementer i Creo? Sådan bruges standardhardware og Befæstelser i Creo . Nu i Creo Parametrisk, et udvidet bibliotek af fastgørelsesmidler og dele leveres nu som standard med softwaren. Bare klik på Værktøjer > Intelligent Fastgørelsesmiddel > Skru og klik derefter på et henføringspunkt, en akse eller et hul på din model, hvor du vil tilføje stikket.

Og hvordan laver man en møtrik og en bolt i Creo?

Opret en simpel møtrik ved at bruge PTC Creo Parametric 3.0

  1. Trin 1: Åbn softwaren.
  2. Trin 2: Brug af ekstruder.
  3. Trin 3: Brug af runde.
  4. Trin 4: Brug igen Extrude.
  5. Trin 5: Brug af hul. Vælg centerakse + Topflade.
  6. Trin 6: Bolten.

Hvad er helical sweep?

Helical sweeps bruges til at skabe funktioner såsom tråde og fjedre. I dette dokument vil vi demonstrere oprettelsen af en fejet spiralformet skære. Det skal bemærkes, at den samme proces, med mindre ændring, kan bruges til at oprette spiralformet fejede fremspring.

Anbefalede: