Hvad er basebånd og båndpassignal?
Hvad er basebånd og båndpassignal?

Video: Hvad er basebånd og båndpassignal?

Video: Hvad er basebånd og båndpassignal?
Video: OSI Layer 1: The Physical Layer 2024, Kan
Anonim

Basebånd transmission sker for signal uden modulering, og det passer til kortdistancekommunikation. Båndpas transmission sker for den modulerede signal skiftet fra basebånd frekvens til en højere frekvens, og det kræves i en lang afstandskommunikation.

Desuden, hvad er basebånd og passband signal?

Basebånd transmission sender informationen signal som det er uden modulering (uden frekvensskift), mens pasbånd transmissionen skifter signal at blive transmitteret i frekvens til en højere frekvens og derefter transmittere den, hvor ved modtageren signal er skiftet tilbage til sin oprindelige frekvens.

hvad er forskellen mellem basebåndskommunikation og båndpaskommunikation? Forskellen mellem basebåndtransmission og båndpastransmission . Det basebånd transmission bruger ikke modulator og demodulator. Hvis basebånd signal transmitteres direkte, så er det kendt som basebåndtransmission . Hvis moduleret signal er smitte over kanalen, er det kendt som båndpastransmission.

På denne måde, hvad er et basebåndsignal?

EN basebånd signal er en original transmission signal der ikke er blevet moduleret eller er blevet demoduleret til sin oprindelige frekvens. De fleste telekommunikationsprotokoller kræver basebånd signaler konverteres eller moduleres til en højere frekvens, så de kan transmitteres over lange afstande.

Hvad er en bandpass-kanal?

EN båndpas kanal er en kanal hvis båndbredde ikke starter fra nul. EN båndpas kanal er mere tilgængelig end en lowpass kanal . Hvis det er tilgængeligt kanal er båndpas , kan vi ikke sende det digitale signal direkte til kanal , skal den konverteres til analog form før transmission.

Anbefalede: