Hvad er SAP Jira?
Hvad er SAP Jira?

Video: Hvad er SAP Jira?

Video: Hvad er SAP Jira?
Video: The Expert (Short Comedy Sketch) 2024, Kan
Anonim

JIRA er et værktøj udviklet af Australian Company Atlassian . Det bruges til fejlsporing, problemsporing og projektstyring. Navnet " JIRA " er faktisk nedarvet fra det japanske ord "Gojira", som betyder "Godzilla". Den grundlæggende brug af dette værktøj er at spore problemer og fejl relateret til din software og mobilapps.

Simpelthen, hvad bruges Jira til i agile?

Jira Software er en adræt projektstyringsværktøj, der understøtter evt adræt metode, det være sig scrum, kanban eller din egen unikke smag. Fra adræt boards til rapporter, kan du planlægge, spore og administrere alle dine adræt softwareudviklingsprojekter fra et enkelt værktøj.

Ved også, hvad er Jira billet? " Billet " er et ord, der bruges i it-branchen til at repræsentere "noget, som nogen skal se på". I dette tilfælde vil din " billet " er blevet rejst og sporet i Mojangs problemsporingssoftware - de bruger JIRA som bruger det langt bedre ord "problem" (ikke fantastisk, men en metrisk shed-belastning bedre end " billet ").

Deraf, hvem bruger Jira?

Vi har fundet 64.637 virksomheder, der brug Atlassian JIRA . Virksomhederne, der bruger Atlassian JIRA findes oftest i USA og i computersoftwareindustrien.

Fordeling af virksomheder, der brug Atlassian JIRA baseret på virksomhedens størrelse (medarbejdere)

Medarbejdere Antal virksomheder
5000-10000 medarbejdere 1269

Hvad er Jira bygget?

Jira er en webapplikation skrevet i Java. Den implementeres som en standard Java WAR-fil i en Java Servlet Container såsom Tomcat.

Anbefalede: