Hvad er fysisk sti og virtuel sti i asp net?
Hvad er fysisk sti og virtuel sti i asp net?

Video: Hvad er fysisk sti og virtuel sti i asp net?

Video: Hvad er fysisk sti og virtuel sti i asp net?
Video: Mapping virtual path to physical path using Server MapPath method Part 19 2024, Kan
Anonim

Først og fremmest, lad os få et overblik over begge dele. Fysisk vej - Dette er det faktiske sti filen er lokaliseret af IIS. Virtuel sti - Det er det logiske sti for at få adgang til filen, der peges på uden for IIS-applikationsmappen.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er en virtuel sti?

Virtuelle stier er virtuelle filsystem stier at kort til en fysisk sti på dit domæne og har deres eget sæt tilladelser. Dette giver dig mulighed for at have fuldstændig kontrol over, hvilke ressourcer brugere kan få adgang til på dit domæne uden at skulle administrere brugere og tilladelser på OS-niveau.

hvad er Server map path i asp net? ASP MapPath Metode. Det MapPath metode Kort en specificeret sti til en fysisk sti . Bemærk: Denne metode kan ikke bruges i session. OnEnd og Application.

På samme måde kan du spørge, hvad er en fysisk vej?

EN fysisk vej er, hvordan operativsystemet lokaliserer ressourcen/erne, dvs.: c:\inetpubwwwrootaspnetapp Den faktiske app bekymrer sig kun om stier i forhold til dens rodmappe.

Hvordan opretter jeg en virtuel sti i IIS?

Åben IIS Manager ved at skrive inetmgr på Start-menuen eller Kør. Klik på på websteder i venstre navigation af IIS Manager. Højreklik på webstedet, hvor du vil hen Tilføj virtuel sti og Vælg Tilføj Virtual Vejviser. Sætte det korte navn på applikationen/webstedet i Alias-feltet.

Anbefalede: