Hvad er BoundField i GridView i ASP NET?
Hvad er BoundField i GridView i ASP NET?

Video: Hvad er BoundField i GridView i ASP NET?

Video: Hvad er BoundField i GridView i ASP NET?
Video: GridViewStyling 2024, Kan
Anonim

GridView er en asp . net serverkontrol, der kan vise værdierne af en datakilde i en tabel. BoundField er standardkolonnetypen for gittervisning server kontrol. BoundField vise værdien af et felt som tekst i gittervisning . gittervisning kontroldisplay a BoundField objekt som en kolonne.

På samme måde, hvad er TemplateField i GridView i ASP NET?

MuthuMari M. Hej, The GridView er sammensat af et sæt felter, der angiver, hvilke egenskaber fra DataSource, der skal inkluderes i det gengivne output, sammen med hvordan dataene vil blive vist. Den enkleste felttype er BoundField, som viser en dataværdi som tekst.

På samme måde, hvad er forskellen mellem BoundField og TemplateField i GridView? 3 svar. Boundfield er en kolonne bundet direkte til datakilden (kolonne i en DB). Brug afgrænset felt for blot at vise db-kolonnen, brug Skabelonfelt at gøre noget mere fancy såsom at sammenkæde 2 db kolonner som en enkelt gittervisning kolonne eller tilføje noget ekstra tekst/beskrivelse/paragraf til gitteret, som måske ikke kommer fra db.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er GridView i ASP NET?

Det GridView kontrol er en funktionsrig og alsidig kontrol, der bruges til at acceptere, vise og redigere data på en webside. Det er en almindeligt brugt kontrol i ASP . Net webapplikationer. At bruge en GridView kontrol en DataSource kontrol skal være knyttet til GridView styring.

Hvordan skjuler du ASP BoundField?

Du kan skjule -en BoundField objekt i en databundet kontrol ved at indstille egenskaben Visible til false. For at forhindre værdien af et felt i at blive ændret i redigeringstilstand skal du indstille egenskaben ReadOnly til sand.

Anbefalede: