Kan jeg tilslutte min MacBook air til 220v?
Kan jeg tilslutte min MacBook air til 220v?

Video: Kan jeg tilslutte min MacBook air til 220v?

Video: Kan jeg tilslutte min MacBook air til 220v?
Video: 220v fra 12v bilgenerator med solcellepanel 2024, Kan
Anonim

Ja alt du behøver er en prop adapter til at konvertere til den rigtige prop stil. Du kan enten brug verdensrejsesættet fra Æble eller ved blot en prop adapter til MagSafe vil tilsluttes . Jeg er enig med den forrige poster, den fungerer fint på 220v så længe du har en konverter prop for det elektriske stikkontakt.

Er en MacBook Air Dual Voltage i denne henseende?

Svar: A: Svar: A: AC-adapteren kan fungere enten 110 volt eller 220 volt systemer og skifter automatisk.

Man kan også spørge, om Apple-produkter er kompatible med 220 volt? Apples iPhone strømadapter tager AC input, der er mellem 100 Volt (USA er typisk 110 Volt ) og 240 (Europa er typisk 220 volt ) og udleder en pæn jævn strøm på 5 eller 10- volt strøm til iPhone. Så så længe du har en stikadapter, Æble har du dækket til spænding.

Ligeledes har jeg brug for en spændingsomformer til min MacBook?

EN spændingsomformer ikke nødvendigt, din MBP vil fungere fint med et stik adapter . MBP'er er designet til at håndtere Line spænding : 100V til 240V AC. En god batteribackup med stabilisator kan være en god idé, især hvis det område du skal til gør ikke har stabil effekt.

Er Apple-computere dobbeltspænding?

Svar: A: Svar: A: MacBook Pro kører på alle spænding tilgængelig i verden, specifikt kører den på 100 til 240 volt ved 50 eller 60 hertz samt 15 eller deromkring volt (DC) fra sit batteri. En stikadapter er det eneste du skal bruge.

Anbefalede: