Optager Roomba støv?
Optager Roomba støv?

Video: Optager Roomba støv?

Video: Optager Roomba støv?
Video: Amazon's acquisition of iRobot a no-brainer for company's robotics plans, says WSJ's Stern 2024, April
Anonim

Brugere elsker Roomba 650's evne til effektivt at rense smuds og støv fra bare gulve (hårdttræ, fliser osv.). Det er også ultra effektivt til samler op kæledyrshår. Og når støvsugerarbejdet er færdigt for dagen, melder købere, at bekvemmeligheden fortsætter, da støv skraldespanden er hurtig og nem at tømme.

På samme måde bliver det spurgt, hvordan registrerer Roomba snavs?

Roomba ® bruger Dirt Detect ™ Teknologi, der gør det muligt at fokusere sin rengøringsindsats på mere snavsede områder. Når din robot finder mere smuds end normalt koncentreret i ét område, vil den aktiveres Dirt Detect ™ og arbejde hårdere for at rense det samme område indtil sensorerne opdage mindre partikler i det pågældende område.

På samme måde, hvordan ved Roomba, hvor hun skal hen? Virtuelle vægge udsender infrarøde signaler, der Roomba opfanger med modtageren på sin kofanger. Når den opfanger et signal fra en virtuel væg, vil den kender til at vende om og gå den anden vej. Roomba'er sensorer gør det muligt at navigere dit hjem med relativ autonomi.

Hvor opbevarer Roomba snavs på denne måde?

Omrøreren på undersiden af Roomba består af to modsat roterende børster, der griber smuds og andet affald og deponer det direkte i smuds beholder. Vakuumet suger op smuds og støv som Roomba bevæger sig langs gulvet.

Hvor godt gør en Roomba rent?

En ny Roomba vil med glæde ren væk et sted mellem en og to timer. Efter ugentlig brug i et år eller to kan du opleve, at batteristrømmen falder til så lidt som 30-40 minutter, hvilket måske ikke er nok til at ren endda et enkeltværelse.

Anbefalede: