Hvad er mainframe-test?
Hvad er mainframe-test?

Video: Hvad er mainframe-test?

Video: Hvad er mainframe-test?
Video: Intro to Mainframe Testing - Mainframe Testing Tutorial - Part 1 2024, Kan
Anonim

Mainframe test er afprøvning softwaretjenester og applikationer baseret på Mainframe Systemer. Mainframe test spiller en aktiv rolle i applikationsudvikling og er medvirkende til overordnede udviklingsomkostninger og kvalitet. Mainframe test er en del af end-to-end prøve dækning på platforme.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er JCL i mainframe-testning?

JCL (jobkontrolsprog) er et sprog, der beskriver job (arbejdsenheder) til MVS-, OS/390- og VSE-operativsystemerne, som kører på IBM's S/390 store server( mainframe ) computere. Alle de erklæringer, der kræves for at køre et særskilt program, udgør et jobtrin.

Man kan også spørge, kan selen bruges til mainframe test? Selen automatiserer ikke mainframe greenscreens. Selen gør ikke automatisere mainframe greenscreens. Det er en helt anden teknologi. Automatisering mainframe grønne skærme er primært nødvendige for at teste front-toback-scenarier i komplekse transaktionsbehandlingssystemer med mobilintegration med webbånd.

Hvad er mainframe-system i forhold til dette?

Mainframe computere eller mainframes (i daglig tale omtalt som "big iron") er computere, der primært bruges af store organisationer til kritiske applikationer; bulkdatabehandling, såsom folketælling, industri- og forbrugerstatistikker, virksomhedsressourceplanlægning; og transaktionsbehandling.

Hvorfor JCL bruges i mainframe programmering?

JCL identificerer program der skal udføres, de input, der kræves, og placeringen af input/output og informerer operativsystemet gennem jobkontrolerklæringer. I mainframe miljø, kan programmer udføres i batch- og onlinetilstande. JCL bruges for at indsende en program til udførelse i batch-tilstand.

Anbefalede: