Indholdsfortegnelse:

Hvilken virksomhed laver Blu-mobiltelefoner?
Hvilken virksomhed laver Blu-mobiltelefoner?

Video: Hvilken virksomhed laver Blu-mobiltelefoner?

Video: Hvilken virksomhed laver Blu-mobiltelefoner?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

BLU produkter er en amerikansk mobiltelefonproducent grundlagt i 2009 og har hovedkvarter i Doral, en forstad til Miami, Florida. Virksomheden laver budget-Android-smartphones rettet mod mennesker, der bor i udviklingslande. Mens alle dets produkter er designet i BLUs base i USA, er disse fremstillet i Kina.

Med dette i øjesyn, er Blu og Vivo det samme firma?

Det Selskab har været i mobilindustrien siden 1995, besluttede den i 2010 at lancere sit eget brand, BLU . Det Selskab sælger mange Gionee-smartphones, der kører Android (omdannet under BLU mærke navn).

Derudover, hvor meget koster Blu-telefoner? De to nye modeller vil være til salg i slutningen af januar, hvor Studio X koster 129 USD og Studio X Plus koster 149 USD. telefoner vil være tilgængelig i farverne sort, hvid, blå, pink og guld. BLU er kendt for at have en bred vifte af forskellige enheder tilgængelige til en meget lav ulåst pris.

Spørgsmålet er også, hvilken Blu-mobiltelefon er den bedste?

Bedst sælgende i Blu

  • #1.
  • BLU R2 Plus 2019-6,2” HD+-skærmsmartphone, 16GB+2GBRAM – Sølv.
  • BLU Advance A4 -Ulåst Dual Sim Smartphone -Sort.
  • BLU VIVO XL4 – 6,2” HD Display Smartphone, 32GB+3GBRAM –Guld.
  • BLU Dash XL X8 -International GSM- 5,5" ulåst smartphone -8GB +1GB RAM - Sort.

Er vivo-telefoner bedre end Samsung?

Hvis du ville have en hurtigere smartphone, derefter det Samsung er det rigtige valg, da det har en højere CPU-kapacitet end det Vivo . Men hvis du er i spil, derefter Vivo kan være din bedste bud, da den har en bedre GPU end det Samsung . Lad os nu gå over til skærmopløsningen på hver smartphone.

Anbefalede: