Fungerer Wake on LAN, når computeren er slukket?
Fungerer Wake on LAN, når computeren er slukket?

Video: Fungerer Wake on LAN, når computeren er slukket?

Video: Fungerer Wake on LAN, når computeren er slukket?
Video: Sådan fjerntænder du din computer over internettet 2024, April
Anonim

Wake-on-LAN ( WoL ) er en netværksstandard, der tillader en computer skal tændes eksternt, uanset om den er i dvale, sover eller endda helt strømforsynet af . Det arbejder ved at modtage det, der kaldes en "magicpacket", der er sendt fra en WoL klient.

Kan Wake on LAN ganske enkelt slukke for en computer?

Fjernt Sluk en computer på en LAN Til gør dette skal du åbne din Start-menu og derefter gå til Indstillinger > Kontrolpanel > Sikkerhedscenter. Åbn WindowsFirewall, og klik på fanen Undtagelser. Vælg den linje, der hedder Fildeling og printere, og tryk på OK.

Derudover, hvad betyder Wake on LAN? Wake on LAN er en teknologi, der gør det muligt for en netværksprofessionel at fjerntænde en computer eller til vågne op fra dvaletilstand. Ved at fjernudløse computeren til vågne op og udføre planlagte vedligeholdelsesopgaver, teknikeren gør ikke fysisk at skulle besøge hver computer på netværket.

Også at vide er, hvordan deaktiverer jeg Wake on LAN Windows 10?

Trykke Windows tast + X for at få menuen skjult hurtig adgang frem, og vælg Enhedshåndtering. Udvide Netværk adaptere i enhedstræet, vælg din Ethernet-adapter, højreklik på den og vælg derefter Egenskaber. Vælg derefter fanen PowerManagement og marker alle tre felter vist nedenfor.

Hvordan lukker jeg alle computere på mit netværk ned?

Lukke ned maskiner på afstand fra enhver computer på den netværk ved at klikke på Start-knappen i nederste venstre hjørne af skærmen og vælge" Alle Programmer, " "Tilbehør" og derefter "Kommandoprompt." Type" lukke ned /i" (uden anførselstegn) og tryk på "Enter" for at åbne fjernbetjeningen lukke ned dialog boks.

Anbefalede: