Indholdsfortegnelse:

Hvad er et serversikkerhedscertifikat?
Hvad er et serversikkerhedscertifikat?

Video: Hvad er et serversikkerhedscertifikat?

Video: Hvad er et serversikkerhedscertifikat?
Video: SSL Certificate Explained 2024, Kan
Anonim

Serversikkerhedscertifikater , almindeligvis omtalt som SSL ( Sikker Socket lag) Certifikater , er små datafiler, som digitalt binder en kryptografisk nøgle til detaljerne i en enhed for at sikre dens ægthed, såvel som sikkerhed og integriteten af enhver forbindelse med enhedens server.

Udover dette, hvad er et certifikat på en server?

Server certifikater bruges grundlæggende til at identificere server . Karakteristisk dette certifikat udstedt til værtsnavnene, som kunne være en værtslæser - for eksempel Microsoft eller et hvilket som helst maskinnavn. Det servercertifikater tjene begrundelsen for at kryptere og dekryptere indholdet.

Desuden, hvad er certifikater i sikkerhed? EN sikkerhedscertifikat er en lille datafil, der bruges som et internet sikkerhed teknik, hvorved identiteten, ægtheden og pålideligheden af et websted eller en webapplikation etableres. EN sikkerhedscertifikat er også kendt som en digital certifikat og som et Secure SocketLayer (SSL) certifikat.

Bare så, hvordan får jeg et servercertifikat?

For at få certifikatet kan du enten:

  1. Spørg sælgeren om det. Du kan bede om Root CA-certifikatet, så du kan autorisere alle de servere, du har brug for med det samme;
  2. Brug en webbrowser til at få certifikatet. Få adgang til en webside på serveren med HTTPS. Brug derefter webbrowserindstillingerne til at eksportere certifikatet til en.cer-fil.

Hvad er formålet med SSL-certifikat?

SSL-certifikater bruges til at skabe en krypteret kanal mellem klienten og serveren. Overførsel af sådanne data som kreditkortoplysninger, kontologinoplysninger, alle andre følsomme oplysninger skal krypteres for at forhindre aflytning.

Anbefalede: