Hvad bruges anti-malware-software til at definere eller opdage ny malware?
Hvad bruges anti-malware-software til at definere eller opdage ny malware?

Video: Hvad bruges anti-malware-software til at definere eller opdage ny malware?

Video: Hvad bruges anti-malware-software til at definere eller opdage ny malware?
Video: Защита от программ-вымогателей — вебинар Synology 2024, Kan
Anonim

An anti malware er en software der beskytter computeren mod malware såsom spyware, adware og orme. Den scanner systemet for alle typer ondsindet software der formår at nå computeren. An anti malware programmet er et af de bedste værktøjer til at beskytte computeren og personlige oplysninger.

På samme måde kan man spørge, hvad anti-malware-software kigger efter for at fastslå, at et program eller en proces er en virus?

AV program sammenligner signaturer af alle filer i computersystemet med en liste/database over kendte vira . Nogle malware kan forhindre AV software fra at løbe.

Ved også, hvad er anti-malware-quizlet? Anti - Virus . Programmer, der bruger definitionsbaseret målretning til at fjerne skadelig software. Disse er muligvis kun rettet mod specifikke typer programmer, men kan ofte håndtere de mest alvorlige infektioner. Anti - Malware . Programmer, der bruger definitionsbaseret målretning til at fjerne skadelig software.

Hvilken type malware indlæser sig selv, før OS-starten er fuldført?

En nyligt afsløret malware der har været i brug siden i det mindste begyndelsen af dette år er blevet døbt et "bootkit" for dets evne til at inficere en computer på det mest fundamentale niveau, der kører, når computeren starter til faktisk læs før operativsystemet sig selv.

Hvilken kommando kan du bruge til at opdatere lokale gruppepolitikker uden at skulle genstarte computeren?

kapitel 18 spørgsmål

Spørgsmål Svar
Hvilken hardwarekomponent bruges til at konfigurere BitLocker-kryptering, så du kan godkende computeren? Bundkortchippen kaldet TPM Trusted Platform Module-chippen.
Hvilken kommando kan du bruge til at opdatere lokale gruppepolitikker uden at skulle genstarte systemet? gpupdate

Anbefalede: