Kan jeg få et telefonnummer uden et SIM-kort?
Kan jeg få et telefonnummer uden et SIM-kort?

Video: Kan jeg få et telefonnummer uden et SIM-kort?

Video: Kan jeg få et telefonnummer uden et SIM-kort?
Video: Sådan får du simkort adapteren ud af en telefon ☎ 2024, Kan
Anonim

Alle med fastnet telefon tjenesten har en nummer , nej SIM-kort påkrævet. Så, hvis du har købt en oplåst telefon fra et andet sted end en mobiludbyder, som eBay, gør du ikke har -en SIM-kort med en tildelt telefonnummer på det tidspunkt er du dog stadig har en aktiv nummer med din udbyder.

Får jeg på denne måde et telefonnummer med et SIM-kort?

Nej, teknisk set SIM-kortet gør ikke holde en telefonnummer (MSISDN), blot en identifikation af kort (IMSI). Det telefonen gør kender ikke sit eget nummer ! I alle tilfælde du kan bede om en SIM ændre bevare telefonnummer . Den nye SIM /IMSI er forbundet i netværket med det gamle nummer.

På samme måde kan du ringe til 999 uden et SIM-kort? Du behøver en SIM-kort i din telefon til ring 999 . Din SIM gør behøver ikke at være i kredit, men det gør skal være aktiv. Det er det vilje oprette forbindelse til din netværksudbyder. Hvis du gør ikke har nogen dækning fra din udbyder, andre netværk vilje automatisk ladet du på for at gøre en nødsituation opkald kun hvis du have en SIM-kort.

Kan du desuden foretage WiFi-opkald uden et SIM-kort?

Smartphonen gør ikke har en SIM-kort . Det har trådløst internet . Det har wifi opkald men det tillader det ikke, fordi nej SIM-kort Jeg tror. Enkelt gang du har opsat Wi-Fi ringer , start et opkald fra Voice-appen.

Vil et nyt SIM-kort give mig et nyt nummer?

SIM-kort Skift din Nummer Det skal du forstå, når du udskifter din SIM-kort , får du automatisk en ny telefon nummer da mobiltelefonnumre faktisk er forbundet med SIM-kort og ikke de enkelte telefoner.

Anbefalede: